Kapel
Meditatieruimte
Naambord
Wandtapijten
Gemaakt in de kapel van het klooster (collectie Zeeuws Museum)
Pelgrimstocht over Walcheren
In 9 tochten Walcheren rondlopen.

"Toen mijn vier kinderen allemaal volwassen waren, getrouwd en drie ervan zelf al kinderen, krijg je met deze kinderen een heel andere relatie. Je ontmoet elkaar dan nog in groepsverband. Daarom had ik het idee om met elk kind apart, elk jaar een reis naar Rome te maken.
Dat heb ik mogen meemaken. Het mooie daarvan is dat je met je dochter of zoon weer echt contact hebt. In een spirituele stad als Rome kom je dan weer dichter bij elkaar en vloeit het kind wat je had samen met de volwassene die het geworden is.
Na deze vier pelgrimages waren echter wel mijn kinderen op. Ik ben toen nog een keer met Jannie, met vrouw, geweest wat ook heel waardevol was.
Ik heb echter ook 7 kleinkinderen en indien zij willen kunnen we dit concept voortzetten. Met de eerste, Marisanne, ben ik inmiddels geweest. zie foto. Wat geweldig om mee te mogen maken.
Een reis met een spiritueel persoonlijk doel, wat pelgrimage is, door hernieuwd contact te hebben met je familie heeft verwantschap met het doel van het Stadsklooster Simpelhuys. Ook daar is het doel om in een rustgevende, spirituele omgeving, contact te hebben. Met jezelf met anderen en met God. Voor het goede leven."

Facebook Image