Leeskring: ‘Je bent het geluk dat je zoekt’

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in bewustwording, mystiek, spiritualiteit of non-dualiteit begint binnenkort in het Stadsklooster Simpelhuys een leeskring over het boek ‘Je bent het geluk dat je zoekt’ van Rupert Spira.

Rupert Spira is een bekend leraar en schrijver op het gebied van Bewustzijn en Non-dualiteit. Hij brengt de boodschap van alle grote religieuze en spirituele tradities terug tot twee essentiële waarheden: Liefde/Bewustzijn is wat we zijn, en we delen ons Zijn met alles en iedereen.

Het boek is geschreven voor iedereen die verlangt naar blijvend geluk en openstaat voor de mogelijkheid dat het ons altijd ter beschikking staat binnen onszelf, ongeacht de omstandigheden. De leeskring wordt begeleid door Greetje Veneman uit Vlissingen. Zij volgde onder meer een vierjarige opleiding non-duale coaching. Ze zal vragen beantwoorden en uitleggen wat non-dualiteit inhoudt en wat het boek voor de deelnemer kan betekenen.

De leeskring is een mooie manier om kennis te maken met non-dualiteit en degenen die er wél bekend mee zijn, te inspireren om het geleerde dagelijks toe te passen.

Er worden vier sessies van de leeskring in het Stadsklooster gehouden op de dinsdagen 24 en 31 oktober en 7 en 14 november van 14.00 tot 15.45 uur. Kosten € 70 inclusief koffie en thee. Deelnemers moeten het boek ‘Je bent het geluk dat je zoekt’ zelf aanschaffen.

Opgeven voor de leeskring kan via Greetje Veneman via info@dekrachtvanliefde.nl of telefonisch 06-27412781.